επικοινωνία:epitropikatatonbaseon@gmail.com

Λίγα λόγια για το blog

Ζούμε στην εποχή των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών κι όσο η οικονομική κρίση θα βαθαίνει, θα αυξάνονται και οι πολεμικές συγκρούσεις και το κυνήγι των εξοπλισμών.Ιράκ ,Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ινδονησία ,Αφρική, οι λαοί παλεύουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πολέμους, ξεσπιτωμένους και πρόσφυγες.Η επιτροπή κατά των βάσεων καιτης εξάρτησης απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο σε κάθε συλλογικότητα,σε όλους που θέλουν να ενισχύσουν και να δυναμώσουν το αντιβασικο -αντιϊμπεριαλισικό κίνημα. Για να σταματήσει η χώρα να είναι ορμητήριο πολέμου, πριν τα Βαλκάνια και εμείς μαζί γίνουμε θέρετρο και πολεμικών αναμετρήσεων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ

Καταγγελία για εμπρησμό
Η Επιτροπή κατά των Βάσεων και της Εξάρτησης καταγγέλλει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Μάρκου Χατζησάββα, μέλους του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, γνωστού για τους αγώνες του για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών.
Στις μέρες μας εντείνεται η κρατική βία και καταστολή με το χτύπημα διαδηλώσεων και αγώνων, ποινικοποίηση απεργιών ,σύρσιμο σε δίκες απεργών ,ενώ παράλληλα έχει εξαπολυθεί ένας οχετός συκοφάντησης ενάντια στους εργαζόμενους ,τη νεολαία και κάθε αγωνιστή, που ορθώνουν το ανάστημα τους και αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική που μας επιβάλλουν. Αυτή η πολιτική είναι που ενθαρρύνει ενέργειες τέτοιες σαν του εμπρησμού του αυτοκινήτου στα Χανιά .
Η Επιτροπή κατά των Βάσεων και της εξάρτησης καλεί τους Χανιώτες και Χανιώτισσες να ενισχύσουν τον αγώνα ενάντια ιμπεριαλιστικές επιθέσεις και τη μετατροπή του τόπου μας σε ορμητήριο θανάτου ενάντια στους γειτονικούς λαούς. Να στείλουμε μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης στους εξεγερμένους αραβικούς λαούς που αγωνίζονται να είναι αφέντες στον τόπο τους χωρίς ξένους προστάτες και τα ντόπια ανδρείκελα. Όλοι μαζί ντόπιοι και μετανάστες εργαζόμενοι να αγωνιστούμε ενάντια στην πολιτική της φτώχειας , της ανεργίας ,της εξάρτησης και της υποτέλειας που μας στερεί τα δικαιώματα μας στη ζωή.
Χανιά 31-03-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.