επικοινωνία:epitropikatatonbaseon@gmail.com

Λίγα λόγια για το blog

Ζούμε στην εποχή των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών κι όσο η οικονομική κρίση θα βαθαίνει, θα αυξάνονται και οι πολεμικές συγκρούσεις και το κυνήγι των εξοπλισμών.Ιράκ ,Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ινδονησία ,Αφρική, οι λαοί παλεύουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πολέμους, ξεσπιτωμένους και πρόσφυγες.Η επιτροπή κατά των βάσεων καιτης εξάρτησης απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο σε κάθε συλλογικότητα,σε όλους που θέλουν να ενισχύσουν και να δυναμώσουν το αντιβασικο -αντιϊμπεριαλισικό κίνημα. Για να σταματήσει η χώρα να είναι ορμητήριο πολέμου, πριν τα Βαλκάνια και εμείς μαζί γίνουμε θέρετρο και πολεμικών αναμετρήσεων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Δημοκράτες εργαζόμενοι, νέοι και νέες
Για άλλη μια φορά ο τόπος μας γίνεται ορμητήριο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.
Για άλλη μια φορά η χώρα μας εμπλέκεται σε επικίνδυνες ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις. Μόνο που αυτή τη φορά η ιμπεριαλιστική επέμβαση δε γίνεται στα μακρινά βουνά του Αφγανιστάν, αλλά στην κοντινή απέναντι όχθη από το νησί μας. Έχοντας ξεκάθαρο τι σόι δημοκρατία εξάγουν οι αμερικανονατοϊκοί ιμπεριαλιστές με τα βομβαρδιστικά τους, πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και αποφασιστικά τόσο ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση και ακόμη πιο αποφασιστικά ενάντια στην επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας και στη χρήση των βάσεων Σούδας – Ακτίου.
Η πολιτική της εξάρτησης και της ξενοδουλίας μετατρέπει την κυβέρνηση και το σύνολο του αστικού πολιτικού κόσμου σε ανδρείκελα των ιμπεριαλιστών. Γίνονται επικίνδυνοι λακέδες των σύγχρονων αποικιοκρατών ακολουθώντας τους μαζί με το Ισραήλ, τα αντιδραστικά καθεστώτα της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και άλλων τυραννικών καθεστώτων του Αραβικού κόσμου στον ιμπεριαλιστικό τους πόλεμο που είναι φανερά σε βάρος του λαού της Λιβύης και όλων των Αραβικών λαών.
Οι ιμπεριαλιστές θέλουν την υποταγή των λαών με κάθε τρόπο και κάθε άλλο παρά νοιάζονται για τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.
Να σταθούμε λοιπόν αποφασιστικά στο πλευρό των λαών και στο δίκαιο των εξεγέρσεών τους ενάντια στους τυράννους τους πολεμώντας τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που επιδιώκει την υποδούλωση των αραβικών λαών από τους νεοαποικιοκράτες της Δύσης.
Ζήτω η φιλία των λαών - Νίκη στις εξεγέρσεις
• Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και σε κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση.
• Καμιά εμπλοκή της χώρας – Έξω οι βάσεις από τον τόπο μας.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ 6.00μ.μ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Παλλαϊκά και αποφασιστικά για να κλείσει η βάση και να σταματήσει η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ
ΧΑΝΙΑ 19 ΜΑΡΤΗ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.