επικοινωνία:epitropikatatonbaseon@gmail.com

Λίγα λόγια για το blog

Ζούμε στην εποχή των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών κι όσο η οικονομική κρίση θα βαθαίνει, θα αυξάνονται και οι πολεμικές συγκρούσεις και το κυνήγι των εξοπλισμών.Ιράκ ,Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ινδονησία ,Αφρική, οι λαοί παλεύουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πολέμους, ξεσπιτωμένους και πρόσφυγες.Η επιτροπή κατά των βάσεων καιτης εξάρτησης απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο σε κάθε συλλογικότητα,σε όλους που θέλουν να ενισχύσουν και να δυναμώσουν το αντιβασικο -αντιϊμπεριαλισικό κίνημα. Για να σταματήσει η χώρα να είναι ορμητήριο πολέμου, πριν τα Βαλκάνια και εμείς μαζί γίνουμε θέρετρο και πολεμικών αναμετρήσεων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



ΕΞΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!
ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
Όλοι την  Τρίτη 9 Οκτώβρη
 στις 1μ.μ  στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Αγοράς


Και ο λαός μας ζει πλέον στο πετσί του την πραγματική φύση των φονιάδων και ληστών ιμπεριαλιστών, προστατών της αστικής τάξης, που τάχα σώζουν τη χώρα οδηγώντας την στην καταστροφή.
Να γιατί είναι αναγκαία η παλλαϊκή κατακραυγή ενάντια στην επίσκεψη της ηγέτιδας του γερμανικού ιμπεριαλισμού στη χώρα.
Να καταγγείλουμε την πρωτόγνωρη τρομοκρατία και καταστολή της κυβέρνησης ενάντια στον εχθρό λαό και ταυτόχρονα να την αψηφήσουμε και να τη σπάσουμε με τη μαζική μας συμμετοχή στις διαδηλώσεις.
 Οι ιμπεριαλιστές ετοιμάζονται να κλιμακώσουν τη φονική επέμβαση στη Συρία διευρύνοντας το καταστροφικό τους έργο στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.  Η χώρα μας προορίζεται ξανά σαν ορμητήριο των αμερικανονατοϊκών. Η Μέρκελ με την επίσκεψή της πέρα από την ενίσχυση της κυβέρνησης για να περάσει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, επιδιώκει την ενίσχυση της γεωπολιτικής ισχύος της Γερμανίας στη χώρα και την περιοχή.
Το κουβάρι του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού περιπλέκεται και γίνεται επικίνδυνο για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής. Γι’ αυτό απαιτείται δυνάμωμα των αντιστάσεων του λαού μέσα και από την ενίσχυση της αντιιμπεριαλιστικής κατεύθυνσης καθώς και ενίσχυση της φιλίας και της αλληλεγγύης με τους γύρω λαούς και κάθε λαό που παλεύει για ειρήνη- δουλειά – δημοκρατία ενάντια στη ληστεία και τον πόλεμο κεφαλαίου- ιμπεριαλιστών.

                                                                              Χανιά 8-10-2012
  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.