επικοινωνία:epitropikatatonbaseon@gmail.com

Λίγα λόγια για το blog

Ζούμε στην εποχή των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών κι όσο η οικονομική κρίση θα βαθαίνει, θα αυξάνονται και οι πολεμικές συγκρούσεις και το κυνήγι των εξοπλισμών.Ιράκ ,Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ινδονησία ,Αφρική, οι λαοί παλεύουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πολέμους, ξεσπιτωμένους και πρόσφυγες.Η επιτροπή κατά των βάσεων καιτης εξάρτησης απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο σε κάθε συλλογικότητα,σε όλους που θέλουν να ενισχύσουν και να δυναμώσουν το αντιβασικο -αντιϊμπεριαλισικό κίνημα. Για να σταματήσει η χώρα να είναι ορμητήριο πολέμου, πριν τα Βαλκάνια και εμείς μαζί γίνουμε θέρετρο και πολεμικών αναμετρήσεων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τιμάμε την εξέγερση του Νοέμβρη του '73

Τιμάμε την εξέγερση του Νοέμβρη του ’73

Ο λαός και η νεολαία ξανά στο δρόμο του αγώνα!

Καμιά νομιμοποίηση,καμιά συναίνεση στο μαύρο μπλοκ της εξουσίας.

ΗΠΑ και Ε.Ε και τα ντόπια στηρίγματα τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ –ΛΑΟΣ πέταξαν το «δημοκρατικό» μανδύα και επέβαλλαν την κυβέρνηση Παπαδήμου προκειμένου να εφαρμόσει τα εξοντωτικά μέτρα της απόφασης της 26 Οκτώβρη του Eurogroup, ενάντια στον «εχθρό λαό». Επιτυχία αυτής της κυβέρνησης σημαίνει: παραπέρα εξαθλίωση –φτώχεια- ανεργία, διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας και υγείας ,ξεπούλημα των πλουτοαραγωγικών πόρων του τόπου ,υποθήκευση του μέλλοντος των επόμενων γενεών στα χρηματιστήρια των ξένων και ντόπιων κεφαλαιοκρατών.

Καμιά αυταπάτη- καμιά αναμονή –καμιά συναίνεση απέναντι στη βάρβαρη πολιτική τους!

Την ίδια περίοδο που ο λαός και η χώρα σέρνονται στην καταστροφή, η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό τη δένουν όλο και πιο σφιχτά στο άρμα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και των πολεμικών τους σχεδίων. Οι στρατιωτικές βάσεις στη Σούδα έγιναν για άλλη μια φορά πολεμικό ορμητήριο –καθυπόταξης του λαού της Λιβύης, νατοϊκές δυνάμεις αλωνίζουν τη χώρα και εκγυμνάζονται για να αντιμετωπίσουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις, το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ έγινε στρατηγικός σύμμαχος.

Σήμερα το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου επικαιροποιείται μέσα από τους μαζικούς απεργιακούς αγώνες του τελευταίου χρόνου και ιδιαίτερα στις 19-20 Οκτώβρη,τις λαϊκές κινητοποιήσεις στην 28η Οκτώβρη και μας εμπνέει για τους παρατεταμένους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για να ανατρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα τους, που μας γυρίζουν πίσω στο μεσαίωνα.

Σ’ αυτήν την επέτειο τα σύνθηματα που ενώνουν όλους τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία είναι:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΕΞΩ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!

ΕΞΩ οι βάσεις, ΗΠΑ -ΝΑΤΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6μ.μ Πλ. ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Χανιά 13 Νοέμβρη 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.