επικοινωνία:epitropikatatonbaseon@gmail.com

Λίγα λόγια για το blog

Ζούμε στην εποχή των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών κι όσο η οικονομική κρίση θα βαθαίνει, θα αυξάνονται και οι πολεμικές συγκρούσεις και το κυνήγι των εξοπλισμών.Ιράκ ,Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ινδονησία ,Αφρική, οι λαοί παλεύουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πολέμους, ξεσπιτωμένους και πρόσφυγες.Η επιτροπή κατά των βάσεων καιτης εξάρτησης απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο σε κάθε συλλογικότητα,σε όλους που θέλουν να ενισχύσουν και να δυναμώσουν το αντιβασικο -αντιϊμπεριαλισικό κίνημα. Για να σταματήσει η χώρα να είναι ορμητήριο πολέμου, πριν τα Βαλκάνια και εμείς μαζί γίνουμε θέρετρο και πολεμικών αναμετρήσεων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΧΑΝΙΑ: ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 15 ΙΟΥΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
ΕΞΩ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΗ 7μ.μ πλ.Αγοράς

Δημοκράτες – δημοκράτισσες
Δύσκολες μέρες έχουν βρει τη χώρα και το λαό μας και σε τέτοιους καιρούς είναι απαραίτητο να έχουμε ξεκάθαρο πια είναι η αιτία του κακού και με πιο τρόπο θα απαλλαγούμε από τα δεινά που μας βρήκαν.
Η ανασχηματισμένη κυβέρνηση με την ουσιαστική στήριξη του συνόλου του αστικού πολιτικού κόσμου, ψήφισε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα βαρβαρότητας και τώρα με τους εφαρμοστικούς νόμους και με καθημερινά αντιλαϊκά νομοθετήματα, ακόμη και κατακαλόκαιρο, προσπαθούν όλοι τους σαν γνήσιοι λακέδες να κατευνάσουν τα ιμπεριαλιστικά αφεντικά τους.
Η βαθιά φτώχεια και η μαζική ανεργία διαγράφονται σαν άμεση και δραματική απειλή για το λαό και ιδιαίτερα για τη νεολαία στον τόπο μας. Την ίδια στιγμή που η αδηφαγία του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου δε φαίνεται να έχει όρια σε σχέση με την απαίτησή τους για τη λεηλασία του λαού και της χώρας μας, αποκαλύπτονται και άλλοι ακόμη μεγαλύτεροι κίνδυνοι που προκύπτουν από το καθεστώς της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης σε περίοδο έντονων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
Όταν οι βάσεις στο Ακρωτήρι επεκτείνονται, νέοι αγωγοί για μεγαλύτερες ποσότητες κηροζίνης σχεδιάζονται, όταν οι φονικοί βομβαρδισμοί στη Λιβύη συνεχίζονται ασταμάτητα, όταν ακόμη και τα τουριστικά τσάρτερ παρεμποδίζονται από τη λυσσώδη δραστηριότητα των βομβαρδιστικών, καταλαβαίνει ο καθένας πως αντιμετωπίζεται ο τόπος μας από τους φονιάδες και ληστές των λαών. Χρεοκοπημένος λαός, χρεοκοπημένη και ρημαγμένη χώρα και πεδίο βολής φτηνό. Να πως μας θέλουν μέσα από τα μνημόνια, τα σχέδια σωτηρίας ή τα νέα σχέδια Μάρσαλ όπως τα λένε τελευταία.
Αυτή την πραγματικότητα θέλει να επικυρώσει με την παρουσία της στην Αθήνα στις 17-18 Ιούλη η εκπρόσωπος του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Η ΥΠΕΞ των μεγαλύτερων φονιάδων των λαών δεν έρχεται να μας σώσει από τους οικονομικούς δυνάστες της Ε.Ε. και από τις στυγνές γερμανικές απαιτήσεις. Αμερικάνοι και ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές είναι εξίσου φονιάδες και ληστές των λαών και το έδειξαν στη Γιουγκοσλαβία από κοινού, στο Ιράκ χώρια, τώρα στη Λιβύη, με τον τρόπο τους στη χώρα μας και σ’ όλο τον πλανήτη.
Ας έχουμε λοιπόν ξεκάθαρο με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Ας έχουμε ξεκάθαρο επίσης πως ο μόνος τρόπος ν’ απαλλαγούμε σα λαός από τα δεινά που μας κυκλώνουν, είναι να ενισχύσουμε αποφασιστικά τις αντιστάσεις μας και να σταθούμε καθαρά και αταλάντευτα με την πλευρά των λαών που παλεύουν ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για το λαό μας όσο κι αν οι ντόπιοι εκπρόσωποι του κεφαλαίου και λακέδες του ιμπεριαλισμού, σφιχταγκαλιάζονται με τους μεγαλύτερους εχθρούς των λαών σαν τους σιωνιστές του Ισραήλ, τους φονιάδες των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και τους ληστές της Ε.Ε. Να βγούμε ξανά στο δρόμο και να βροντοφωνάξουμε
• ΕΞΩ η Χίλαρι Κλίντον που εκπροσωπεί τους ιμπεριαλιστές που λεηλατούν και υποδουλώνουν τη χώρα μας.
• ΕΞΩ οι δυνάστες της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.
• ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
• ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.