επικοινωνία:epitropikatatonbaseon@gmail.com

Λίγα λόγια για το blog

Ζούμε στην εποχή των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών κι όσο η οικονομική κρίση θα βαθαίνει, θα αυξάνονται και οι πολεμικές συγκρούσεις και το κυνήγι των εξοπλισμών.Ιράκ ,Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Ινδονησία ,Αφρική, οι λαοί παλεύουν ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος χωρίς πολέμους, ξεσπιτωμένους και πρόσφυγες.Η επιτροπή κατά των βάσεων καιτης εξάρτησης απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο σε κάθε συλλογικότητα,σε όλους που θέλουν να ενισχύσουν και να δυναμώσουν το αντιβασικο -αντιϊμπεριαλισικό κίνημα. Για να σταματήσει η χώρα να είναι ορμητήριο πολέμου, πριν τα Βαλκάνια και εμείς μαζί γίνουμε θέρετρο και πολεμικών αναμετρήσεων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Εξω τα πλοία του θανάτου από το λιμάνι της Σούδας

ΕΞΩ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ


Την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι της τρόικα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ πηγαινοέρχονται στη χώρα και μαζί με τους ντόπιους υποτελείς τους μεθοδεύουν την οικονομική λεηλασία του λαού και του πλούτου της χώρας, στο λιμάνι της Σούδας καταπλέει το φονικό αεροπλανοφόρο Τρούμαν με 5000- 6000 χιλιάδες ράμπο, οι οποίοι όπως δημοσιοποιήθηκε θα ξεμπουκάρουν στα Χανιά για «αναψυχή».
Στο δίλλημα με την ειρήνη και τη φιλία των λαών ή με τους τρομοκράτες και φονιάδες ιμπεριαλιστές ο λαός της πόλης μας και όλος ο ελληνικός λαός έχει πάρει σαφή θέση επανειλημμένα.
Η επιτροπή κατά των βάσεων και της εξάρτησης καταγγέλλει την κυβέρνηση της υποτέλειας που τη μια φιλοξενεί στον τόπο μας τα δολοφονικά γυμνάσια των σιωνιστών του Ισραήλ εμπλέκοντας επικίνδυνα τη χώρα και την άλλη προκαλεί τα εκφρασμένα αισθήματα των Χανιωτών με τον ελλιμενισμό στη Σούδα τερατόπλοιων που τρομοκρατούν και δολοφονούν λαούς.
Ο λαός μας δε θα υποταχτεί ποτέ στους φονιάδες και ληστές ιμπεριαλιστές.
Επιπλέον είναι ανάγκη ζωής για τον τόπο μας το ξεπέταγμα του καρκίνου των βάσεων.
Οι Χανιώτες που βλέπουμε με τα μάτια μας τις φονικές δραστηριότητες των ιμπεριαλιστών που πληθαίνουν τελευταία, πρέπει στους αγώνες του λαού μας για ψωμί – δουλειά – δημοκρατία ειδικά σήμερα να τονίσουμε την ανάγκη σύνδεσης αυτών των αγώνων από κάθε άποψη με τον αγώνα ενάντια στην εξάρτηση και την επικίνδυνη υποτέλεια της αστικής τάξης και του πολιτικού της προσωπικού.
Αν κάποιοι νομίζουν πως οδηγώντας το λαό στη φτώχεια θα τον οδηγήσουν και στη δουλεία, κάνουν λάθος!!!
Ο λαός μας έχει ανάγκη ζωής τη φιλία και την αλληλεγγύη με τους γύρω λαούς και δεν πρέπει και δε μπορεί να ανεχτεί να γίνεται ορμητήριο, πεδίο βολής, ούτε καν τόπος αναψυχής για τους ράμπο των φονικών πλοίων των ΗΠΑ.
Ένα παραπάνω οι Χανιώτες θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αντιβασικού αγώνα γιατί είναι ανάγκη ζωής για μας και τα παιδιά μας, να μην επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει τρούμπα για τα φονικά στρατά των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!!
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Επιτροπή κατά των βάσεων και της εξάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.